Een actie voor ALS organiseren

Woont u in de regio Westland en wilt u alleen of met een groep een actie voor ALS organiseren? Neem dan contact met ons op via info@alswestland.nl. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan.

Online collecteren

Stichting ALS heeft geen deur-tot-deurcollecte, wel kun je online voor ons collecteren. Maak een online collectebus aan via: alswestland.digicollect.nl en je kunt meteen beginnen. Stuur de link door naar je familie, vrienden en kennissen en vraag hen om een donatie.

Vrijwilliger worden

Regelmatig organiseert het ALS Vrijwilligersteam Westland acties waarbij ‘extra handjes’kunnen gebruiken. Via info@alswestland.nl kunt u zich aanmelden en kunnen wij u op de vrijwilligerslijst plaatsen zodat we u kunnen benaderen als er een activiteit is.

Donateur worden

Steun het onderzoek naar een oplossing voor de onmenselijke ziekte ALS en wordt donateur van Stichting ALS Nederland. Naast onderzoek is de Stichting ook actief om de kwaliteit van het leven van ALS-patiënten te verbeteren. Dat kan via dit inschrijfformulier, dan nemen we z.s.m. contact met u op over de mogelijkheden.