Alle organisaties en verenigingen waar vrijwilligers actief zijn, komen in aanmerking voor de vrijwilligersprijs WestlandHart. Nu zijn wij als Stichting ALS Westland dit jaar genomineerd voor deze prijs!

Wij zijn enorm trots op onze vrijwilligers die ons altijd steunen daar waar nodig is. Zo ook op 10 augustus, dan staat iedereen weer paraat tijdens de 5de editie van A Local Swim Westland.

Een onafhankelijke jury kiest uit vier genomineerde doelen een winnaar, deze organisatie ontvangt de juryprijs WestlandHart.

Ook inwoners van het Westland kunnen stemmen op hun favoriete vrijwilligersorganisatie. De organisatie met de meeste publieksstemmen wint namelijk de publieksprijs!  Vind jij dat wij deze publieksprijs verdienen, stem dan op ons. Vanaf vandaag kan er gestemd worden via Stemmen – Vitis Westlandhart . Stemmen kan tot en met 19 mei 2024.

De vier genomineerde organisaties zijn eigenlijk allemaal winnaars. Zij ontvangen een geldbedrag van € 2.500 en een promotievideo. De uitzendingen van ons promotiefilmpje op de WOS is op donderdag 18 april. Het wordt vanaf 18.10 uur elk half uur uitgezonden, voor 24 uur. Daarna wordt het op zaterdag en zondag nog herhaald.