Afgelopen jaar bestond De Winter Logistics 25 jaar. Dat is met de klanten en medewerkers gevierd en ALS Westland was geselecteerd als goed doel.  Gezamenlijk hebben zij een heel mooi bedrag bijeen gehaald dat deze maand overhandigd werd door Eric de Winter aan Linda Slaghuis van ALS Westland.

De Winter Logistics is trots op iedereen en wij natuurlijk ook. Enorm veel dank aan alle betrokkenen!

“25 jaar hard werken en alles voor de beste dienstverlening. Maar er is meer in het leven dan ondernemen”, stelt directeur Eric de Winter. “Als maatschappelijk betrokken onderneming zijn we ons bewust van het feit dat succes en geluk lang niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. En dat hard wíllen werken niet altijd kán. Wanneer iemand bijvoorbeeld de diagnose ALS krijgt, is dat een enorme klap voor de patiënt en iedereen die bij hem of haar betrokken is. Van het ene op het andere moment is niets meer vanzelfsprekend en feitelijk wordt het elke dag alleen maar een stukje moeilijker. Tegen deze verschrikkelijke ziekte is helaas nog geen medicijn gevonden. En is er dus meer onderzoek nodig. Daarom hebben we besloten om ons jubileum deels in het teken te stellen van het prachtige werk dat Stichting ALS Westland doet. We hebben onze relaties om een bijdrage gevraagd tijdens onze jubileum pop-up borrels en onze medewerkers konden de waarde van hun kerstpakket aan het goede doel schenken. Ik ben er trots op dat we samen een donatie aan Stichting ALS Westland kunnen doen.”

Linda Slaghuis van Stichting ALS Westland nam deze maand de cheque in ontvangst. “Een geweldige verrassing”, zegt ze. “Toen ik de uitnodiging van De Winter Logistics kreeg wist ik niet wat ik las. Zo fijn dat ze tijdens hun jubileumjaar juist aan ons hebben gedacht. En wat een mooi bedrag. We zijn alle betrokkenen ontzettend dankbaar!”