18 juni 2009: Honselersdijk A1–spelers trapten een balletje voor ALS
‘s Avonds vond de benefietvoetbalwedstrijd plaats. De teams die tegen elkaar speelden waren: Het eerste A1 team dat door Corrie Lievaart is verzorgd en het laatste A1 team van Corrie. Nadat verzorgster Marina van der Meer een uurtje flink in de weer was geweest om de spelers van het oude A1 enigszins op te lappen, een groot deel van de jongens die spontaan zegde mee te spelen voetbalt namelijk al even niet meer, kon de wedstrijd beginnen. Tijdens de 1e helft kon je je bij Stefan van Marrewijk, tegen betaling van 2,- per trap, inschrijven voor penaltyschieten tijdens de rust.
De eerste helft ging het gelijk op, halverwege maakte Nick Heemskerk het 1e doelpunt voor de ‘jonkies’. De eerste helft eindigde met 0-1. Hierna kwam ‘Strijpie’ de mascotte het veld op om samen met de penaltyschieters: een aantal G-spelers en een heel stel jonge SVH-spelertjes, de penalty’s te nemen, dit was een gezellige boel. Toen na de rust de tweede helft begon bleek dat er een transfer had plaats gevonden: Wesley Willemsen was voor het bedenkelijke bedrag van: € 2,= speler (of infiltrant?) bij de ‘oudjes’ geworden. Het hoge voetbalspel van de geoefende jonge A1-spelers bleek te zwaar voor de oud A1-spelers en Wesley moest uitkomst bieden. Helaas, de wedstrijd eindigde met 0-6 voor de jonkies!
Mede door de bijzonder gezellige derde helft bleek later dat op deze avond het mooie bedrag van € 900,= was opgehaald!
Rijk Willemsen, Jan Brabander, alle enthousiaste (ex) A1-spelers, Marina, Marnix&Suus, SVH en sponsor Van der Windt: mede namens Corrie, die er tot haar grote spijt niet bij kon zijn: BEDANKT!