Op 28 mei 2015 gaat Willem Zuiderwijk samen met zijn dochter en schoonzoon, Daniëlle en Jeroen Essink, de tour du ALS rijden op de Mont Ventoux. Vorig jaar 30 april hebben zij hun broer en oom, Nico Zuiderwijk uit Honselersdijk, verloren aan ALS. Met hun deelname willen ze zoveel mogelijk geld binnenhalen voor onderzoek naar ALS. Vindt u het leuk en belangrijk om Willem, Daniëlle en Jeroen een duwtje in de rug te geven? Dan kunt u een donatie doen via hun persoonlijke website (hun teamnummer is 1912)

De Tour du ALS wordt op 28 mei 2015 voor de vierde keer verreden onder het motto “Samen trappen we ALS de Wereld uit! ”. Voor deze komende 4e editie van de Tour du ALS kunnen de fietsende deelnemers zich inschrijven voor 3 verschillende uitdagingen. Wandelaars en hardlopers kunnen zich inschrijven voor 1 uitdaging. Voor alle disciplines is er slechts één start- en finish locatie: Mazan.

Voor de 4e editie is gekozen om aan de deelnemers nog meer uitdaging te bieden en is de lat nog hoger gelegd. Geheel in de lijn met de gekozen editienaam Tour du ALS Mont Ventoux 2015 “Battle on” en de lopende landelijke campagne van Stichting ALS Nederland.
Voor alle informatie over de tour du ALS zoals de route, het inschrijven, de accommodaties, alle deelnemers etcetera kunt u naar de website www.tourduals.nl