Woensdagavond  5 oktober  was ALS Westland uitgenodigd bij Themapark de Westlandse Druif in Monster voor de boekpresentatie “Verhalen voor aan de lijn” van Mart van der Sar.

Dit boek is door Mart van der Sar geschreven  met de bedoeling om op originele wijze sponsorgeld te genereren ten behoeve van verschillende Westlandse verenigingen en stichtingen en Stichting ALS Westland is er daar een van. Voor alle doelen is een unieke kaft ontworpen. Heel mooi gedaan.

Boten Service Westland (www.botenstallingwestland.nl en www.opslagwestland.nl ) sponsort de kosten van het boek ten behoeve van Stichting ALS Westland omdat eigenaar Maup van den Enden de stichting een warm hart toedraagt en graag mee wil helpen om deze afschuwelijke ziekte de wereld uit te krijgen. .

“Verhalen voor aan de lijn” is een bonte verzameling van veelal Westlandse gebeurtenissen. Een twintigtal verhalen en gedichten die Mart van der Sar is tegengekomen omdat hij, heel nieuwsgierig, zijn ogen en oren open had. Die lijn heeft meerdere betekenissen: hond aan de lijn, slanke lijn, dagelijkse lijn van een junk, de lijnen uitzetten, nieuw lijn met producten. Mart beschrijft het allemaal in zijn boek. Veelal humoristisch maar ook serieus of met een dubbele bodem. Geen ingewikkelde verhalen die slecht aflopen of schokkeren. Dat past niet in zijn lijn……

Mart, bedankt dat ALS Westland,  als een van de stichtingen,  mee mag doe met dit mooie initiatief. Boten Service Westland willen we natuurlijk ook heel hartelijk bedanken voor de sponsoring van de kosten, zodat de volledige opbrengst van het boek naar ALS Westland gaat.

Aan ALS Westland de taak om de boeken met de unieke ‘A Local Swim’ kaft te gaan verkopen. Daar gaan we ons best voor doen. Het is een mooi boek om cadeau te geven, als relatiegeschenk, als bedankje of gewoon aan je jarige familielid of vriend.

De kosten van het boek zijn €10,-. Mocht u interesse hebben stuur dan een mailtje naar info@alswestland.nl of bel naar 06 41374113. Het boek is ook verkrijgbaar bij Bruna in Monster en De Lier!