De online Catawiki veiling voor ALS Westland heeft het prachtige bedrag van € 3.400,- opgebracht. Pronkstuk van de veiling was een door alle spelers van het Nederlands elftal gesigneerd shirt.

De organisatoren van de veiling, Jan Onck en Wim Smit, hebben het shirt overhandigd aan Hans van der Ende van Van der Ende Valve Services in Maasdijk. Samen met alle werknemers zijn zij eigenaar geworden van het shirt en krijgt het een mooi plekje in de kantine van het bedrijf.
Onze dank gaat uit naar de organisatie, alle aanbieders van kavels voor de veiling, veilinghuis Catawiki en alle kopers van de kavels. Met elkaar hebben zij dit mooie bedrag bij elkaar gebracht dat onderzoek naar de oorzaak en oplossing voor de zenuw-spierziekte ALS ondersteunt. Enorm bedankt!! 🙏 Deze actie was een onderdeel van de John van der Meij Memorial Keepers Clinic die afgelopen zomer plaatsvond op Sportpark de Commandeur bij Voetbalvereniging MVV’27. Met de opbrengst van de veiling erbij opgeteld komt het bedrag op € 13.400,00! Geweldig!