Van 16 tot en met 24 augustus 2014 zijn de Westlandse Tennis Kampioenschappen gespeeld bij tennisvereniging MLTV90 in Monster. Het was de 52e editie van dit tennisevenement en het weer zat dit keer niet helemaal mee. Maar gelukkig op de finaledag brak het zonnetje door en stroomde het publiek al snel toe. Zo werd het al snel een drukke bedoening op het zonnige terras van MLTV90. De spannende partijen boden de kijker prima vermaak en met een heerlijk koel drankje in de hand werd het dan ook steeds gezelliger en drukker.

Met Stichting ALS Westland hoog in het vaandel deze toernooiweek zijn er vele lootjes verkocht. Daarnaast was het mogelijk om ballen te kopen om kans te maken op een mooie klepbank van Edwin Nolten. Hier moesten de kopers van de ballen letterlijk op schieten. Uiteindelijk zijn er 5 tennisballen in de klep blijven liggen; tijdens de prijsuitreiking waren alle namen in de hoge hoed gedaan en werd de winnaar bekend gemaakt.  Met een blijde winnares Brigitte was er ook vreugde over het eindbedrag. In totaal is er € 1135,- opgehaald voor de Stichting ALS! De cheque werd tijdens de finaledag op 24 augustus symbolisch overhandigd aan Erwin Kester. Erwin Kester heeft de cheque vervolgens op 27 augustus overhandigd aan Linda Slaghuis van de Stichting ALS Westland.

De stichting ALS Westland bedankt MLTV90 voor deze actie ten behoeve van ALS en iedereen die hieraan zijn/haar bijdrage heeft geleverd. Een sportief en gezellig evenement met een prachtig resultaat!