Soroptimisten organiseren wijnavond voor ALS6 april 2011 Soroptimist International Club Westland heeft in oktober 2010 haar befaamde jaarlijkse wijnavond in het gebouw van het Hofstad Lyceum in Den Haag gehouden. In samenwerking met een vinoloog lieten zij de gasten, onder het genot van een hapje en muziek, wijnen proeven. De gasten werden in de gelegenheid gesteld deze wijnen te kopen. In het voorjaar hebben Linda Slaghuis en Lenie Scheffers een presentatie gehouden over ALS bij de club tijdens een van hun bijeenkomsten. De dames waren zeer onder de indruk. Mede daardoor heeft S.I. club Westland besloten om Stichting ALS als goed doel voor deze wijnavond te bestemmen.
Het was een bijzonder goed georganiseerde avond met heerlijke wijnen, kundig advies van vinoloog Ingo Wewer van Wij-N-wereld en de lekkerste kazen van Kaashuis Tromp.
Vanavond werd de opbrengt van de wijnverkoop bekend gemaakt en kregen de dames van vrijwilligersteam Westland een prachtige cheque overhandigd van € 4.000,-!! De dames Soroptimisten gaven aan het zeer op prijs te stellen in de toekomst op de hoogte gehouden te worden over de voortgang van het onderzoek naar ALS, met hopelijk positief nieuws. www.soroptimist.nl