Lenie en Mariska van ALS Westland ontvangen een cheque uit handen van Wout Bruin van Chr mannengroep 'Het Centrum' in Scheveningen14 december 2009 De christelijke mannengroep ‘Ons Centrum’ uit Scheveningen heeft het ALS Team Westland verrast met een mooie bijdrage. De voorzitter van deze mannengroep (bijna allemaal oud vissers), Wout Bruin, heeft in juni 2009 het benefietconcert van het Westlands Mannenkoor voor ALS bijgewoond. Hij was diep onder de indruk, met name van de woorden die Arjan Lievaart toen heeft gesproken. Hij heeft daarna contact opgenomen met het vrijwilligersteam en gevraagd of het mogelijk zou zijn om op een van hun 2-wekelijkse bijeenkomsten wat te komen vertellen over de ziekte ALS. Ze wilden heel graag geld ophalen voor deze spierziekte.

Mariska en Linda zijn op 9 november op bezoek geweest. Ze hebben het een en ander verteld over de ziekte zelf en ook over de acties die in het Westland zijn gehouden in de zomer van 2009.
Er is daarna een loterij geweest en er is gecollecteerd. Op 14 december vierden ze hun jaarlijkse Kerstviering. Daarvoor werd het ALS Team Westland uitgenodigd om het bedrag wat opgehaald was in ontvangst te nemen. Mariska en Lenie hebben daar de hele kerstviering meegemaakt, Ze hebben genoten van de zang, een kerstverhaal (in dialect) en gezellig gekletst onder het genot van een bakkie en een borrel.
De cheque werd later in de middag overhandigd. Daarop stond het bedrag van € 2.150,- vermeld. Boven verwachting.
Het Team Westland bedankt de Scheveningse mannen hartelijk voor hun inzet.