De opbrengst van het jaarlijkse aspergediner van Lionsclub Westland was dit jaar ten bate van twee goede doelen waaronder ALS. Het was een fantastische avond. Chapeau voor de organisatie. Lees hieronder het persbericht: 

‘s-Gravenzande 21.04.2018 – Op donderdag 19 april haalde Lionsclub ‘Glazen Stad’ tijdens de jaarlijkse asperge-avond € 20.560 op voor Stichting ALS Westland en Kidz for Kidz. In restaurant De Viersprong werden 135 gasten verwend met een overheerlijk vijfgangen aspergediner. Veilingmeester Sjaak Bral verkocht op humoristische wijze de 15 kavels.

De bekende cabaretier Sjaak Bral bracht als veilingmeester tussen vele sfeerverhogende grappen door het handelswaar onder de aandacht. De veiling, met kavels uiteenlopend van een Big Green Egg Minimax tot een rondvlucht boven het Westland, bracht veel dynamiek en genot onder de eters. Met het prachtige kavelboekje als leidraad, gesponsord door Upscore, werd er flink geboden op onder andere een dagje toeren met 2 CV’s en een Surinaamse kookworkshop. Daarnaast zorgde de loterij, waarbij door Lionsleden ingebrachte verrassende en creatieve prijzen waren te winnen, nog eens voor een mooi bedrag voor de goede doelen. De hele avond werd muzikaal sfeervol omlijst door Kees en Ellen Toets.

Inzet en inzameling Lionsclub ‘Glazen Stad’ zet zich als serviceclub in voor maatschappelijke goede doelen in de Westlandse samenleving. Stichting ALS Westland zamelt geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar de verschrikkelijke zenuwspierziekte en kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Stichting Kidz for Kidz verzamelt middelen voor onderzoek naar genezing en medicatie van hersenstamkanker bij kinderen. De dames van beide goede doelen waren erg onder de indruk van het opgehaalde bedrag.