‘Van oud ijzer tot nieuwe kansen! Voor het product en voor het goede doel.’

De enthousiaste vrijwilligersgroep De Malle Pietjes rijden op 25 mei weer de lanen en wijken af om oud-ijzer (zink, koper, aluminium en RVS) op te halen. Het oud-ijzer wordt via Berg Ruimtescheppen en Voegt metaalbedrijf afgevoerd waarna het gerecycled wordt. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting ALS Westland. De ijzersterke Malle Pietjes hebben meerdere data in de planning. Het overzicht is als volgt:

Zaterdag 25 mei a.s. en zaterdag 29 juni a.s. worden de ophaaldagen. Heeft u oud-ijzer liggen en het is teveel om zelf in te leveren aan de Noordlierweg nr 28 in De Lier? Bel dan naar Malle Piet Niek Olsthoorn, mobielnr. 06-22422202 of Malle Piet Nico Ammerlaan 06-38923461. Ze komen het graag bij u ophalen.

Zaterdag 3 augustus a.s. wordt een grote regionale verzameldag. U kunt deze dag het oud-ijzer brengen bij Berg Ruimtescheppen aan de Noordlierweg nr. 44 in De Lier. De heren zullen u warm welkom heten en u wordt beloond met een mooi bloemetje voor het brengen van uw oud-ijzer. In het geval u zelf niet in de gelegenheid bent om het te brengen kunt u contact opnemen met Niek Olsthoorn of Nico Ammerlaan.