Van harte welkom op onze nieuwe website. Gelanceerd op 21 juni 2013, op Wereld ALS dag. We zijn internetbureau Most Wanted Company enorm dankbaar voor het maken van deze website die wij wonnen met de door hen uitgeschreven Goede Doelen Actie. Hans, Conny, Marieke en Onno; we hebben jullie medewerking als zeer bijzonder ervaren! 

 

PERSBERICHT
ALS Westland blij met lancering gewonnen website Stichting ALS Vrijwilligersteam Westland is blij met de lancering van de nieuwe website die zij wonnen met de Goede Doelen Actie 2012 van internetbureau Most Wanted Company. Voor de stichting was het een lange tijd behelpen met een verouderde website die ze zelf niet konden aanpassen.

Meer betrokkenheid
Met de nieuwe website verwacht vrijwilliger Henny van Malkenhorst dat meer mensen zich bij de stichting betrokken zullen voelen. “Omdat we deze website zelf kunnen onderhouden, zijn we beter in staat om al het nieuws up-to-date te houden. Doordat er ook sociale media aan onze website gekoppeld zijn, is er directe interactie mogelijk met de mensen die ons steunen. De kans is hierdoor groter dat onze activiteiten meer onder de aandacht komen en dat de ziekte ALS meer bekendheid krijgt.” ALS staat voor Amyotrofische Laterale Sclerose een ongeneeslijke zenuw-spierziekte. Veel inspanningen van de stichting zijn erop gericht om een medicijn of behandeling tegen ALS dichterbij te brengen.

Goede Doelen Actie
De Goede Doelen Actie van Most Wanted Company is bedoeld voor stichtingen uit het Westland die zelf de middelen niet hebben om de mogelijkheden van het internet optimaal te benutten. Uit vijf stichtingen koos het Westlandse publiek met hun stem ALS Westland uit als winnaar. In 2011 werd de Goede Doelen Actie gewonnen door Stichting On Wheels. Of er dit jaar weer een Goede Doelen Actie georganiseerd wordt, is nog niet bekend.

ALS Westland is het internetbureau Most Wanted Company ontzettend dankbaar voor deze prachtige website.