Ladies' Circle Westland zette zich in voor ALS Westland1 oktober 2011, een avond om niet te vergeten. Ladies’ Circle Westland organiseerde een ‘Golden Oldies’ feest in Café De Ouwe Droog in Naaldwijk. De avond was niet alleen bestemd om in sixties-sfeer te netwerken, maar ook om geld in te zamelen voor stichting A.L.S. Een groot aantal ludieke items kwam onder de hamer tijdens een veiling. Die leverde een recordbedrag op: aan het eind van de avond kon het vrijwilligersteam van A.L.S. uit handen van de voorzitter van Ladies’ Circle Westland, Marieke Vijverberg een cheque van 17.679 euro meenemen. Later is dit door extra biedingen, fooien en entreegelden opgehoogd naar maar liefst € 22.357,25!

‘Spreekstalmeesteres’ Margreet de Ridder van de Duifjes Theaterwerk en veilingmeester Alphons de Wit brachten de stemming er goed in. Door de aanwezigen werd vervolgens grif geboden op de vaak bijzondere veilingstukken. De items waren beige UGGS van Irma Mode, een Limited Edition RayBan zonnebril van Titanium van Van Daalen Optiek, een exclusief ingelijst Rabo wielershirt gesigneerd door Robert Gesink van Rabobank Westland, een optreden van Cindy PurSang (een van de dames van Ladies’ Circle) voor een exclusief huiskamerconcert, een culinaire verwennerij door een privékok bij gastvrouw- en heer Marieke en Edward Koornneef, een Golden Beauty Treatment van Tendenz Honselersdijk en Salon Yvonne, een Zanussi bierkoelkast inclusief Westlands bier van Expert Naaldwijk en als klapstuk een avondje koken in de beroemde keuken van Koppert Cress te Monster begeleid door een gastronoom voor acht personen.
Glimlachend van oor tot oor werd de cheque in ontvangst genomen door vrijwilligers Linda Slaghuis en Lenie Scheffers-van Schie van Stichting A.L.S. Het was de apotheose van een fantastische avond die zowel voor de dames van de Ladies’ Circle als voor het goede doel hartverwarmend eindigde.

Ladies’ Circle Westland is nauw betrokken met de streek en lokale activiteiten. Ladies’ Circle Westland is een serviceclub van vrouwen tot 45 jaar. De leden wonen of werken in het Westland en zijn nauw betrokken met de streek en lokale activiteiten. De Ladies’ Circle verjongt en vernieuwt zich voortdurend en Vriendschap en Service is een van de motto’s van onze serviceclub. Ieder servicejaar kenmerkt zich door diverse service activiteiten, openheid en veel gezelligheid. Door heel Nederland zijn ongeveer 60 Ladies’ Circles gevestigd, waarvan Ladies’ Circle Westland opgericht is in 2010. De landelijke doelstellingen bestaan o.a. uit het bevorderen van vriendschap en het versterken van het idee dat iedereen een rol heeft in de samenleving en daar een bijdrage aan moet leveren.