Ladies Circle Westland is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar. Elk jaar staat een feest op het programma om de kas van goede doelen te spekken. Dit jaar viel de keus op de Stichting ALS in combinatie met Stichting On Wheels, de Vrijwilige Palliatieve Terminale Zorg Westland en de Stichting Leergeld. Net als vorig jaar is een groots Oktoberfest georganiseerd waarmee de Ladies’ Circle de primeur in de regio heeft neergezet. Wegens succes is het dit jaar herhaald en gaan de plannen alweer op voor een derde editie in 2015! Veel Westlandse bedrijven verleenden belangeloos hun medewerking: speciaalslagerij Björn van Koppen, Family de Proeftuin, Bakkerij van Malkenhorst, Imade Webdesign en Printdesign, Drukkerij Het Westland, Flügel, De Drie Winckels en zeker niet te vergeten: Catering by Kirby.

Met DJ Esli en de Tirolerfeestband de Nunentaler Schurzenjager zat de stemming er tussen 17.00 en 22.00 uur goed in. Dit jaar was de organisatie bij de Ladies’ Circle in handen van Marieke Berendse, Ivonne Heskes, Irene Hilhorst en Irma van Marrewijk-Van der Valk met hulp van alle andere ladies.

Extra inkomsten kwamen uit het laten zien van logo’s van maar liefst 81 Westlandse bedrijven op twee grote plasmaschermen naast het podium. Zelfs een bezoek aan toiletjuffrouw Jill kwam de opbrengst ten goede. Elk doel ontvangt € 5.000,00. De cheque-overdracht vond plaats op woensdag 5 november in De Drie Winckels, Dijkweg 3, Naaldwijk.