Onder de deskundige leiding van Nederlands kampioen Ruud Hazelaar werden er mooie kerststukken gemaakt. De schitterend, in winterse sferen, aangeklede hal van Forum Verde, de muziek van diverse artiesten waaronder Ronny Ronaldo, Dario Fo en vader en dochter Paul en Julia Persoon. En natuurlijk de lekkere hapjes van kok Kees van Kooten en de hulp van de vele vrijwilligers zorgden ervoor dat het voor de deelnemers een bijzondere beleving werd. Men voelde zich verwend en in de watten gelegd! Na een aantal gezellige uurtjes ging men naar huis met een mooi kerststuk én met een goed gevoel want je deed wat voor het goede doel.

Dank aan de vele sponsoren, want alle hapjes, drankjes, materialen voor het stuk en de aankleding van de hal, zijn gesponsord door lokale bedrijven. Maar ook de belangeloze inzet van toparrangeur Ruud Hazelaar, de kok Kees van Kooten en het 6-koppige organisatieteam, maakte dat de opbrengst van de Kerstworkshops  geheel ten goede komt aan Stichting ALS en KWF Kankerbestrijding!

Een verslag van de kerstactie met film, foto’s en recepten van de hapjes is te vinden op:  http://www.forumverde.nl/kerstactie2013.html

Hoofdsponsoren:

europe retal packagingbest en west

Voor gezonde kerstpakketten:
www.freshdecember.nl