Gasten doneren € 7.500,- aan drie goede doelen tijdens jubileum Waalpartners

Drie goede doelen in Westland zijn op maandag 27 oktober verrast met een cheque ter waarde van € 2.500,-. Deze donatie was een geschenk van Waalpartners. Het civieltechnisch ingenieursbureau vierde op dinsdag 23 september jl. het 40-jarig jubileum. Aan de honderden genodigden was gevraagd een bedrag te doneren in plaats van het geven van een cadeau. Mede namens de gulle gaven van de genodigden resteerde er aan het eind van het event een fors bedrag, wat door Waalpartners is afgerond naar € 7.500,-.

De stichtingen Vrienden van Beukenrode, KidzforKidz en ALS Westland kregen daardoor ieder een cheque van € 2.500,- overhandigd. Het was de nieuwe algemeen directeur Eric Bom van Waalpartners die de cheques overhandigde tijdens een korte bijeenkomst in het Waalpartners kantoor aan de Zuidweg te Naaldwijk. Tijdens de jubileumviering op 23 september jl. droeg algemeen directeur Bert Tameling – benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau – zijn taken over aan Eric Bom. Het bureau had deze viering ook aangegrepen om de naamswijziging en het nieuw logo te introduceren: de oude naam Van der Waal & Partners werd ingeruild voor Waalpartners.

Fotobijschrift totaalfoto: v.l.n.r. Inge van Bremen (Stichting Kidz for Kidz), Eric Bom (Waalpartners), Linda Slaghuis (Stichting ALS Westland), Bert Tameling (Waalpartners) en Lorna Staats (Stichting Vrienden van Beukenrode).
Foto: Rolf van Koppen