Jeanet van Holsteijn kreeg in juni 2018 de diagnose ALS. Sindsdien ziet haar leven er anders uit. De dagelijkse dingen die normaal vanzelfsprekend zijn, gaan niet meer zo makkelijk. Samen met familie, vrienden  en bekenden wil zij zich blijven inzetten om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van ALS, zodat er uiteindelijk een medicijn of oplossing komt voor deze slopende ziekte. Daarom hoopt ze komend jaar mee te zwemmen met A Local Swim Westland in Team Sjaan. (www.alocalswimwestland.nl)

Om geld op te halen heeft ze een puzzel ontwikkeld. Tijdens het wekelijkse zwemmen met de ALS zwemgroep ontmoette ze Derek Welbergen (kunstenaar), speciaal voor deze actie maakte hij deze tekening van A Local Swim Westland. Voor hem was het een uitdaging om deze tekening te maken, omdat hij de diagnose PLS (voorloper van ALS) heeft gekregen en daardoor op ieder moment spierverkrampingen krijgt.

Verschillende sponsors hebben een bijdrage geleverd hierdoor gaat de volledige opbrengst naar A Local Swim Westland. De puzzel van 1000 stukjes kost € 20,- en is naar verwachting eind november beschikbaar.

Kijk hier het film-item dat de WOS over Jeanet’s puzzelactie maakte.

Ook zo’n gave puzzel hebben of weggeven? Bestel hem dan via info@alswestland.nl .