De Stichting ALS Westland wenst iedereen het allerbeste voor 2021. Het woord  ‘samen’ is heel moeilijk als je je partner of een dierbare hebt verloren. We wensen de getroffen families veel sterkte toe.

Ondanks de beperkingen van het afgelopen jaar, waardoor ook evenementen verzet moesten worden, hebben we toch prachtige donaties mogen ontvangen van particulieren en bedrijven. Hartverwarmend. Daar zijn we hen ontzettend dankbaar voor! Ook dank aan Jeanet van Holsteijn voor haar geweldige puzzelactie.

SAMEN staat symbool voor zoveel. Samen eraan werken om de pandemie eronder te krijgen. Samen hoop houden dat dit gaat lukken en daardoor ook de belangrijke evenementen voor ALS weer door kunnen gaan. We zullen alles op alles zetten om in augustus 2021 A Local Swim Westland te kunnen organiseren en om andere acties te ondersteunen. SAMEN met jullie hopen we op te gaan naar een mooie 4e editie zodat het zo belangrijke onderzoek voor ALS kan doorgaan. Samen tegen ALS!

We sluiten af met de wens die we van een ALS patiënt ontvingen: “De beste wensen voor jullie allemaal. Gezondheid & Liefde. Vriendschap & Geluk. Warmte & Geborgenheid. Geen verdriet & Geen spijt. Geniet gewoon van het leven en elke dag die je wordt gegeven. Ontdek in de kleinste dingen het wonder. Zo wordt het jaar voor iedereen een tikkeltje bijzonder.”