Op 22 juni werd er door de LCB en Business club LYRA voor de tweede keer de haringparty georganiseerd. Net als vorig jaar was de opkomst groot en lijkt de haringparty een “blijvertje” te gaan worden op de gezamenlijke agenda. Dit jaar werd de Stichting ALS Westland uitgenodigd om de eerste haring schoon te maken en te nuttigen. Linda Slaghuis en Erwin Kester kweten zich goed van deze taak. 

Alphons de Wit kreeg de opbrengst van de haringparty voor zijn zwemactie bij A Local Swim Westland, hij opende de haringparty met een videoboodschap , want hij was die week bij de Tourmalet met Team Westland, Linda Slaghuis nam de cheque voor hem in ontvangst.

Namens LYRA lieten Roy de Jong en Martijn Verkade weten dat… zij, en met hen nog een aantal andere LYRA leden, deel gaan nemen aan de Local Swim op 6 augustus aanstaande en riepen iedereen op hen te steunen en te sponsoren via: www.alocalswimwestland.nl

Ook dit jaar waren, volgens de zich als kenners uitgevende gasten, de haringen van Sjaak van der Ende, weer van een prima kwaliteit. Bram Vreugdenhil (van Lenteren slijterij Maasdijk) zorgde ervoor dat de visjes konden zwemmen in de prima te drinken (koorn) wijn. Het geheel werd op kundige wijze uitgeserveerd door de medewerkers van ’t Centrum en de gasten genoten van het natje, het droogje en de goede gesprekken.

De haringparty werd mede mogelijk gemaakt door Stolze BV elektro-, water- en warmtetechniek, Uitzendbureau Westflex bv en LEVA BV. Vanaf deze plek dank aan de organisatie en het LYRA barpersoneel. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond.