Met deze titel heeft Jeanet van Holsteijn een nieuwe actie verzonnen. Voor iedereen die iemand wil verrassen op Valentijnsdag 14 februari 2022. Of gewoon voor jezelf als je deze actie wilt steunen. Er is namelijk veel geld nodig voor onderzoek naar de slopende ziekte ALS.

Hilde Kortekaas van ’t Bloemeke uit Naaldwijk heeft een leuk tafelstuk bedacht met een hart op een ronde schaal van sisal/rotan.

Je kan voor € 25,- een doe-het-zelf pakket bestellen om het zelf te maken of gezellig met je moeder, zus, buurvrouw of vriendinnen. Hilde zorgt voor een duidelijke uitleg.

Maar als je iemand wil verrassen voor Valentijn kan het stuk voor € 2,50 extra ook gemaakt en bezorgd worden.

Het pakket voor dit leuke Valentijntafelstuk is tot en met zondag 6 februari 2022 per mail te bestellen via Jeanet van Holsteijn warmhartvoorALS@gmail.com (op is op).

Hilde schenkt voor elk verkocht tafelstuk €10,-  aan ALS Westland.

De reactie op je mail is een bevestiging van reservering voor het Valentijntafelstuk of voor een doe-het-zelf-pakket. Hilde zorgt voor een duidelijke uitleg.

De pakketten kunnen zaterdag 12 februari afgehaald worden tussen 11.00 uur en 14.00 uur bij Kwekerij ‘Zeur Niet’ aan de Van Ockenburghlaan 25 in Honselersdijk. Betaling is bij het afhalen contant of met QR-code.