Stichting ALS Westland heeft een ontvangen van € 2.500,- van DBZ Adviseurs voor hypotheken, assurantiën en pensioenen uit ’s-Gravenzande. We bedanken hen hartelijk voor dit prachtige bedrag! Lees hieronder het bericht van DBZ Adviseurs:

Jaarlijks bieden wij onze relaties in de decembermaand de gelegenheid om een stem uit te brengen op 1 van 4 door ons geselecteerde regionale goede doelen.

Het doel met de meeste stemmen ontvangt van ons een kerstdonatie.

In 2020 hebben we het overhandigen van de cheque in verband met de coronamaatregelen uitgesteld tot de zomer.

Ook dit jaar hebben we daarvoor gekozen Nu niet alleen vanwege de coronamaatregelen, maar nu ook omdat het goede doel dat de meeste stemmen heeft gekregen traditiegetrouw in augustus een fantastisch evenement organiseert om geld in de zamelen.

Helaas heeft dat evenement dit jaar geen doorgang kunnen vinden…. Het gaat over A Local Swim Westland van Stichting ALS Westland.

Afgelopen week zaterdag heeft de stichting voor Jeanet van Holsteijn, die zelf is getroffen door ALS, nog wel een uitzondering kunnen maken. Zij is met een begeleidingsteam alsnog de zwemtocht gaan maken. Wat een geweldige prestatie!!

Wij zijn trots dat we deze week onze donatie aan ALS Westland hebben kunnen overhandigen en hopen van harte dat volgend jaar het evenement A Local Swim Westland eindelijk weer gewoon door kan gaan, zodat er nog meer geld ingezameld kan worden om de ziekte te bestrijden.