Honselersdijk 30 mei 2009 Een bridgedrive in het kader van ‘Trap ALS. de wereld uit’. De grote zaal van zalencentrum Rehoboth in Honselersdijk was gevuld met 60 paren enthousiaste kaarters. Het was dan ook uitverkocht. Om half 10 arriveerden de eerste deelnemers. Iedereen kreeg bij inschrijving 2 koffiebonnen, een lunchbon voor broodjes, soep en fruit, mogelijk gemaakt door diverse sponsors. Na wat gepuzzel zaten aan iedere tafel 2 bridgeparen. Voor aanvang werd uitgelegd wat de verwoestende ziekte ALS. inhoudt.

Er werd stil gestaan bij het feit dat er toch heel veel mensen in het Westland hebben leren bridgen van Ans Luycks die in januari 2009 aan de gevolgen van ALS. is overleden. Het is fijn dat haar man Hennie ons heeft geholpen bij het organiseren en uitvoeren van deze bridgedag.

Om 13.00 uur stond er een heerlijke lunch klaar voor alle deelnemers. Klaar gemaakt door Richard Mauritz, de beheerder van Rehoboth en onze enthousiaste vrijwilligers die deze hele dag voor iedereen klaar stonden. In de pauze kon men lootjes kopen voor de loterij. De prijzen hiervoor zijn beschikbaar gesteld door onderstaande sponsoren.

Na de pauze werden er nog een paar rondjes gekaart. Onder het genot van een drankje werden de uitslagen van de bridge bekend gemaakt. Ook Corrie Lievaart, die de ziekte ALS. heeft, was aanwezig. Na afloop heeft haar man Arjan iedereen bedankt die aan dit gezellige evenement heeft meegedaan.

De opbrengst van deze dag was € 2.700,- dit hele bedrag gaat naar de ALS. Stichting. Deze bridgedrive is mede mogelijk gemaakt door het enthousiasme van Fia Luiten, Ria Kleijn en Hennie Luycks.

Dit was na de spinninglessen de 2e succesvolle activiteit van het evenement “Trap ALS. de wereld uit”. Iedereen heel erg bedankt. Het was weer heel erg geslaagd. Klik hier voor de foto’s