Op donderdag 4 juli schittert de Domkerk als het decor voor een betoverend benefietdiner ten behoeve van ALSWestland georganiseerd door de ondernemers van centrum De Lier.

6 horecagelegenheden verzorgen met elkaar een volledig verzorgd diner waarvan de opbrengst naar Stichting ALS Westland gaat. Van de heerlijkste amuse tot verrukkelijk dessert, elke gang is een culinaire verrassing verzorgd door Lunchroom Bijzonder, Eetcafé de Witte – De Lier, Just Fish Westland, De Bongaard, Evenementenlocatie de Rank en NON. Bij het diner worden passende wijnen geschonken en tussen de gangen door zijn er muzikale optredens van o.a. Komfort & Joy.

Voor deze avond wordt de Domkerk sfeervol ingericht om 250 gasten te ontvangen. Vanaf 17.30 uur is de kerk geopend en zijn gasten van harte welkom. De toegangsprijs voor het diner is € 150,00/kaartje. Hiervoor krijg je een goed verzorgde avond met eten, drinken, entertainment en steun je het goede doel ALS.

Inmiddels is de kaartverkoop gestart, kaarten zijn verkrijgbaar via www.winkellier.nl. De opbrengst wordt 10 augustus bekend gemaakt.

Samen staan we sterk tegen ALS!