Op 31 mei j.l. vond de afscheidsreceptie plaats van de vertrekkende wethouders Gardien-Reinders, Vreugdenhil, Snijders en Abee in De Naald. Zij hadden de mensen die hen iets wilden schenken bij hun afscheid gevraagd om iets te doneren t.b.v. de zenuw-spierziekte ALS.

Vertrekkend wethouder Cobie Gardien-Reinders vertelde in haar speech dat zij een dierbare vriendin heeft verloren aan ALS. Zij heeft van dichtbij gezien wat deze ernstige ziekte met een mens doet en de grote impact daarvan voor de patiënt en hun naasten. Haar wens om voor haar afscheid geld te vragen voor ALS werd direct door de heren Vreugdenhil, Snijders en Abee warm omarmt. Uiteindelijk leverde dit het prachtige bedrag van € 2.115,- op.

Onder het motto #ikkanhetnog fietsen Rick Lievaart en Sven van Holsteijn momenteel naar Rome om de actie A Local Swim Westland een boost te geven. Rick verloor zijn moeder aan ALS en Sven zijn moeder heeft ALS. De vertrokken wethouders hebben groot respect voor deze bijzondere actie en hebben de Stichting ALS Westland verzocht het bedrag bij te schrijven op hun donatiepagina. https://westland.alocalswim.nl/team/rick-sven

De Stichting ALS Westland bedankt de wethouders dat zij bij hun afscheid aan ALS hebben gedacht en iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige bedrag.