Poeldijk 15 mei 2009 Bij FastSpinning in Poeldijk hebben bijna 120 mensen op vrijdagavond 15 mei 2009 enthousiast meegefietst om geld op te halen voor de A.L.S stichting. De ruimte was gratis beschikbaar gesteld voor deze activiteit en de drie leraren hadden zich ook spontaan aangeboden.
Het eerste uur heeft Petra Hofstede les gegeven en ze heeft de hoofdzakelijk jonge voetballers van SV Honselersdijk flink laten zweten. Gelukkig stond er zaterdag geen voetbalwedstrijd op het programma, daar was waarschijnlijk niets van terecht gekomen. Roel de Bakker nam het tweede uur de leiding. Ook enkele bekende Westlanders stonden dit uur op de pedalen: Niels Wubben, de talentvolle mountainbiker uit Naaldwijk en de wethouders: Ben van der Stee en Marga de Goeij. Iedereen deed geweldig mee.
Het laatste uur nam Wesley Willemsen de mensen op sleeptouw. Met opzwepende muziek wist hij de spinners enthousiast te maken.

Moe maar voldaan stapte iedereen van de fiets. De aanwezigheid van Corrie Lievaart, die de ziekte A.L.S. heeft, heeft daar zeker aan bijgedragen. Ze heeft genoten van het feit dat iedereen zich zo ingezet heeft om de patiënten met A.L.S. een warm hart toe te dragen.
Na de spinninglessen was er gelegenheid om gezellig na te praten in de kantine van VV Verburch. Daar is dan ook goed gebruik van gemaakt. Geweldig was ook dat de barwinst van die avond door VV Verburch aan de A.L.S. stichting is geschonken!

De opbrengst van de avond is uiteindelijk op € 2.400,= uitgekomen.Deze succesvolle avond was de eerste activiteit van het evenement ‘Trap A.L.S. de wereld uit’. Daarmee is de kop eraf voor het A.L.S. vrijwilligersteam Westland.
Klik hier voor alle foto’s van het spinnen