Op de markt vindt u ook de kraam van ALleS Westland. Bij iedere donatie aan ALS ontvangt u bij deze kraam een attentie in de vorm van de cd “Klassieke verrassing in de dop”.  Dit puur Westlands product wordt u éénmalig gratis aangeboden door onze ambassadrice en sopraan Wendy Krikken! 

Ter voorbereiding op de aanstaande verhuizing, medio volgend jaar, naar het nieuwe publieks-en bestuurscentrum, schoont het Historisch archief  haar  boekencollectie en magazijn op. Samen met de tweedehands boeken die het archief de afgelopen jaren uit verschillende nagelaten inboedels heeft verkregen, heeft dit geresulteerd in een respectabele verzameling van ruim 1.500 tweedehands boeken, die we op 26 november echt voor spotprijzen gaan verkopen.

Ook wat overtollig (antiek) meubilair, een groot aantal fotolijsten, een flinke collectie klassieke muziek (CD/DVD) en wat curiosa zullen worden verkocht. In de verkoop komen ook (tegen sterk gereduceerde prijzen) enkele recent verschenen boeken en kaartmateriaal.

De boekenmarkt vindt plaats in de hal van het gemeentekantoor Naaldwijk van 10.00 tot 16.00 uur. Zie ook : http://www.wendykrikken.nl/nl/actueel-nl